Вівторок, 21.05.2024, 12:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Обавська гімназія Мукачівського району
Закарпатської області

Меню сайту
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 58
Міністерство
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 4 » Засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів
11:44
Засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів

          4 грудня 2014 року згідно плану роботи у школі було проведено засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів на тему: «Шляхи впровадження особистісно-орієнтованих технології у навчально-виховному процесі».  

          Відкритий урок з математики у 3 класі на тему: «Письмове додавання двоцифрових і трицифрових чисел з переходом через розряд» показала вчитель початкових класів Левицька О.І.  

         На засіданні методоб’єднання були розглянуті питання щодо впровадження нового Державного стандарту початкової школи, питання про критерії оцінювання учнів початкової ланки. Голова методобєднання Левицька О.І. відмітила, що протягом навчання у початковій школі учні повинні оволодіти ключовими компетентностями, які передбачають їх особистісно-соціальний та інтелектуальний розвиток, формуються на між предметній основі та є інтегрованим результатом предметних і між предметних компетенцій. Члени методичного об’єднання підготували та провели вернісаж педагогічних сюжетів «Шляхи поліпшення якості знань», де висловили свої думки щодо використання інноваційних технологій на уроках у початкових класах з метою покращення якості знань учнів. Цікавими були виступи Гудачок Я.І. та Гудачок О.В. – вчителів школи с.Чабин, які висловили свої враження щодо особливостей навчання дітей за індивідуальним планом.

         Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Софілканич О.В. провела анкетування з вчителями, щодо виявлення їх рівня підготовленості до уроків, професійної компетенції та володіння інноваційними технологіями. На думку Ольги Василівни, високої якості початкової освіти можна досягти у кожній школі, якщо там працює колектив однодумців, панує дух партнерства, взаємної підтримки і надихаючого управління.

Переглядів: 575 | Додав: ОБАВА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Категорії розділу
Кошик