П`ятниця, 29.03.2024, 12:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Обавська гімназія Мукачівського району
Закарпатської області

Меню сайту
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 58
Міністерство
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

       Сьогодні, 7 грудня, відбулося чергове методичне об'єднання вчителів початкових класів. Тема методоб'єднання "Педагогіка партнерства як ключовий компонент Нової української школи. Математична освітня галузь".
        Методичне об'єднання пройшло в Обавській гімназії (в школі с. Чабин).Вчителька Гудачок Оксана Василівна підготувала і провела відкритий урок математики в 1 класі на тему " Додавання і віднімання в межах 10". Урок був проведений на високому педагогічному рівні, з дотриманням основних етапів уроку, з використанням інноваційних технологій; був цікавим і змістовним. Учні володіли відмінними знаннями по темі, були активними і з захопленням працювали на уроці.

... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: Lexi08011 | Дата: 07.12.2021 | Коментарі (0)

Саме під таким гаслом вчитель біології Копин Світлана Василівна та вчитель англійської мови Качур Ірина Василівна, провели виховний захід, на якому учасники освітнього процесу дізналися більше інформації про ВІЛ/ СНІД, про умови, за яких інфекція не передається. Педагоги провели виступ на українській та англійській мовах, що доводить що ця хвороба не має кордонів.  Працюючи в групах, старшокласники обговорили ситуативні завдання та усвідомили всю небезпеку, яку несе СНІД, щоб уберегти себе і своїх близьких  від цієї страшної недуги. Також вихованці гімназії на англійській мові підготу ... Читати далі »

Переглядів: 110 | Додав: Lexi08011 | Дата: 01.12.2021 | Коментарі (0)

        Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.
       В рамках акції 29 листопада в Обавській гімназії спеціалістами служби у справах дітей Мукачівської районної адміністрації проведено годину спілкування «Що таке насилля. Його форми. Як себе захистити?»

.              З учнями проведено змістовну бесіду щодо проявів насильства над людиною, проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми. Захід сприяв формуванню учнівської самосвідомості щодо нет ... Читати далі »

Переглядів: 63 | Додав: Lexi08011 | Дата: 29.11.2021 | Коментарі (0)

        З метою вшанування пам’яті жертв голодомору та виховання в учнів ціннісного ставлення до держави, поваги до її історичного минулого та збереження державних традицій в Обавській гімназії були проведені інформаційно-просвітницькі заходи.
       Бібліотекарем гімназії Гудачок О.М. оформлено виставку періодичної, науково-популярної, інформаційно-довідкової літератури, які висвітлюють трагічні сторінки Голодомору 1932-1933 років в Україні «Голгофа голодної смерті».
       Класними керівниками проведені години пам’яті та скорботи «Твій біль, Україно!».
        З учнями 8-9 класів проведено круглий стіл «Ракурс у минуле століття».
        Учні гімназії взяли участь у загальношкільній акції «Засвіти свічку», у флешмобі «Ми не забудемо».
      ... Читати далі »

Переглядів: 63 | Додав: Lexi08011 | Дата: 26.11.2021

        Щороку, коли природа завмирає в осінній прохолоді, готуючись до тривалого сну, наші серця сповнюються тривогою та болючими спогадами про листопад 2004-го й 2013 років. В той час наш народ сказав рішуче «ні» неправді, несправедливості, приниженню й безправ’ю.
        В цей день ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.
        Учні Обавської гімназії підготували та провели ряд заходів з відзначення Дня Гідності та Свободи, щоб історія про тих хто загинув за свободу і власну державу залишилася у пам᾿яті народу назавжди і стала прикладом і гордістю для майб ... Читати далі »

Переглядів: 87 | Додав: Lexi08011 | Дата: 23.11.2021

        18 листопада в рамках методоб'єднання вчителів гуманітарних дисциплін Обавської гімназії був проведений вчителькою Плешою Т.І. показовий урок з права в 9 - Б класі на тему: "Юридична відповідальність".
         Раціонально, вдумливо й дидактично грамотно визначена основна мета уроку, вона чітко випливає зі змісту навчального матеріалу, відповідає віковим і інтелектуальним особливостям учнів  та несе в собі інформацію про кінцевий результат уроку.
         Вміло проводилася мотивація навчальної діяльності учнів на всіх етапах уроку, що сприяла збуджен­ню інтересу їх до вивчення нової теми, творчої діяльності. Доречно використано епіграф уроку латинською мовою з перекладом "Нехай здійсняться правосуддя, хоч би загинув світ", вміло поставлене проблемне питання: як попередити правопорушення  серед людей? Зміст уроку повністю ві ... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: Lexi08011 | Дата: 18.11.2021

         З 4-6 жовтня 2021 року педагоги та учні гімназії взяли участь у проведенні «Міжнародного уроку доброти». 
         За активну участь та співпрацю з Благодійним фондом «Щаслива лапа» гімназія отримала від організатора Сертифікат учасника «Міжнародного уроку доброти»

 

Переглядів: 66 | Додав: Lexi08011 | Дата: 10.11.2021

         9 листопада у рамках методоб’єднання був проведений  вчителькою музики Любкою О.М. відкритий урок з музичного мистецтва  в 5-Б класі на тему: «Пісня - душа народу. Історичні пісні». Мета уроку була триєдиною і відповідала основним вимогам програми.
        Під час  проведення уроку збережено  всі його основні етапи(слухання  музики,гра на ДМІ, дидактичні ігри, вокально-хорова робота).
        Спираючись на зміст уроку, Ольга Михайлівна підібрала всі необхідні матеріали для його проведення ,орієнтуючись  на вимоги програми з музики. На уроці вчителька  досконало поєднувала нову тему з  вивченою, а також перевіряла  засвоєння учнями попереднього матеріалу. Діти активно працювали на уроці, на поставлені запитання відповідали по черзі, підносячи руки.

... Читати далі »

Переглядів: 64 | Додав: Lexi08011 | Дата: 09.11.2021

       Мова – надбання предків, наше багатство. Про це ми повинні пам’ятати кожного дня, а особливо – в День української писемності та мови.
         9 листопада вчителька української мови та літератури Данацко О. І. провела з учнями 7-А класу виховний захід «Українська мова ‒ диво калинове».
       Метою заходу було формування в учнів почуття краси рідної мови,  розвитку почуття національної гідності, мовних здібностей, виховання любові до національних традицій, народної мудрості, краси і гармонії рідного слова.
        Різнобарв’я вишиванок і святковий настрій спонукали учнів до натхненного читання поезій про мову. На святі діти виконували музичні номери, демонстрували сценки, танцювальний номер. Виступ був змістовним, цікавим для учнів, які взяли для себе чимало корисної інформації про розвиток української мов ... Читати далі »

Переглядів: 82 | Додав: Lexi08011 | Дата: 09.11.2021

« 1 2 3 4 5 ... 53 54 »
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Категорії розділу
Кошик