П`ятниця, 26.04.2024, 04:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Обавська гімназія Мукачівського району
Закарпатської області

Меню сайту
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 58
Міністерство
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Травень » 28 » Прощавай, початкова школо!
16:16
Прощавай, початкова школо!

Початкова школа-мрій країна,

Тут вперше все: знання і відкриття.

І саме звідси йде у світ дитина,

В своє прекрасне світле майбуття.

        Що ж, подорож по сходах знань у початковій школі підходить до кінця. 28 травня у нашій школі відбулося свято «Прощавай 4 клас». Нелегко було нашим дітям, але всі труднощі початкової школи вони подолали, завдяки своїй першій вчительці - Русин Марині Михайлівні.           Саме вона, вела дітей складними, тернистими шляхами країни знань. Це на вас весь час дивилися, рівнялися, гордилися вами - ваші діти. Яке ж треба мати серце добре та чуйне, щоб вмістити стільки любові до кожної дитини, порад, аби дати кожному. Важка і складна учительська праця. Шановна, Марина Михайлівна, це до вас звернені вдячні погляди ваших учнів, які крокували поряд з вами цілих чотири роки, вам слова подяки від дирекції школи та батьків.

     Зі словами вітання до своїх вихованців звернулася їх перша вчителька Русин Марина Михайлівна: «Сьогодні у нас незвичайний день - прощання з початковою школою. Здається, зовсім недавно ви прийшли в 1 клас маленькі, несміливі, тримаючись за руки своїх батьків. І ось пролетіли вже 4 роки. І сьогодні нам з вами трохи сумно. 1 вересня у вас будуть нові вчителі, новий класний керівник. Мені дуже хочеться, щоб нові вчителі вас полюбили, адже їм дістануться розумні діти. Любов вчителів ви заслужите старанністю і хорошим навчанням.Кожен ваш успіх буде мене радувати, а будь-яка невдача - засмучувати. Бажаю вам завжди бути дружним, згуртованим колективом, добре і відмінно вчитися, цікаво жити. Щасливої вам дороги!».

         Сьогодні на святі присутні найдорожчі для учнів люди – їхні батьки. Це вони подарували їм найцінніший скарб – життя. Це вони упродовж чотирьох років водили їх до школи, вчилися розв’язувати задачі, писати твори, складати вірші, а також брали участь у всіляких заходах. Від імені батьків зі словами вдячності виступила мама учениці Русин Сільвії.

             А третьокласники подарували своїм старшим друзям сувеніри на згадку про сьогоднішнє свято.

Переглядів: 523 | Додав: ОБАВА | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Категорії розділу
Кошик