Вівторок, 16.04.2024, 22:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Обавська гімназія Мукачівського району
Закарпатської області

Меню сайту
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 58
Міністерство
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 17 » Учителем не кожен може бути
21:32
Учителем не кожен може бути

Учителем не кожен може бути,

Не кожне серце вміє говорить…

Учитель лише той, хто вміє чути,

Окрилити, навчити і любить.

Тендітну душу ласкою зігріти

І добротою ниву засівать,

Безмежно, щиро цілий світ любити

І дітям усього себе віддать.

 Ці віршовані рядки влучно характеризують нашу конкурсантку - вчителя української мови і літератури Обавської ЗОШ І-ІІ ступенів Вітковську Ванду Халіловну.

  Вітковська Ванда Халіловна досконало знає свій предмет, володіє ефективною методикою його викладання, забезпечує свідоме засвоєння системи знань, умінь і навичок,  які потрібні для загального розвитку учнів. Впроваджує інноваційні форми і методи в навчально-виховний процес. У своїй роботі Ванда Халіловна використовує мультимедійні технології з метою підвищення якості знань  учнів, залучає їх до самостійної роботи. Велику увагу приділяє нестандартним формам роботи, використовує міжпредметні зв’язки,  практикує уроки-подорожі, уроки-семінари, уроки-дослідження. Постійно працює над формуванням культури мовлення учнів, вміло формує словесно-логічне мислення. Для уроків Вітковської В.Х. характерним  є різноманітний вибір методичних прийомів і висока інтенсивність, що сприяє розвитку пізнавальної діяльності учнів.

  З метою підвищення інтересу до вивчення української мови і літератури проводить позакласну роботу. Учні Вітковської В.Х. є призерами мовних та літературних конкурсів. Серед нагород її учнів є і грамота Міністерства освіти і науки України. Вчитель приділяє багато уваги позакласним заходам, у рамках тижня української мови і літератури проводить вікторини, брейн-ринги, викликаючи в учнів стійкий пізнавальний інтерес до предмету.

 

   Ванда Халіловна – голова методичного об’єднання вчителів гуманітарних дисциплін. Презентує свій педагогічний досвід серед вчителів школи та району.

   Інтелігентна, розумна, доброзичлива, чуйна, енергійна, творча – саме такі епітети характеризують Ванду Халілівну. Вона користується заслуженим авторитетом серед учнів, вчителів.

Фотоматеріли взяті з джерела за посиланням.

 

Переглядів: 351 | Додав: ОБАВА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Категорії розділу
Кошик