Понеділок, 29.04.2024, 07:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Обавська гімназія Мукачівського району
Закарпатської області

Меню сайту
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 58
Міністерство
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

       1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.
         Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
        В Обавській гімназії до Міжнародного дня людей похилого віку вчителем музичного мистецтва Любкою О.М. підготовлено та проведено захід "Роки летять, а серце не старіє!". На святі прозвучала інформаційна хвилинка із закликом до молодого покоління ‒ не бути байдужими до людей похилого віку, а також не забувати про свій обов’язок допомагати та піклуватися про них. Лунали щирі слова вдячності і побажання довгих і щасливих літ людям похилого віку, адже саме вони – наші бабусі і дідусі є оберегами сімейного вогнища, саме вони допомагають батькам вихов ... Читати далі »

Переглядів: 106 | Додав: Lexi08011 | Дата: 02.10.2021 | Коментарі (0)

        Поміж багатьох свят у календарі є день, коли у педагогів особливо піднесений і радісний настрій. День учителя, коли школа майорить осінніми квітами і посмішками школярів та педагогів. Педагог – особистість неординарна, творча, обізнана, яка весь час знаходиться в пошуку чогось нового, цікавішого, досконалішого. Немає, мабуть, на землі людини, яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває невинні дитячі душі зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.
      1 жовтня в Обавській гімназії відбулося свято вшанування вчителя «Серця віддаємо вчителю». Майбутні випускники разом з класними керівниками Гвоздак Н.І. та Лендєл М.В. організували для педагогів концертну програму, яка нікого не залишила байдужим. Діти показали неабиякий талант, розкрили свою душу, а вчителі від душі посміялися, дехто навіть сльозу проронив.

... Читати далі »

Переглядів: 78 | Додав: Lexi08011 | Дата: 01.10.2021

        Бібліотека ‒ це місце, де зберігаються  знання та мудрість, адже там знаходяться книги ‒ розумні й вірні помічники. Традиційно, в останній день вересня, ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек, а бібліотекарі ‒ своє професійне свято. 
        З цієї нагоди 30 вересня в Обавській гімназії бібліотекарем Гудачок О.М. та учнями 5-их класів було проведено свято «Книга – друг на все життя».
        Захід був цікавим та сприяв популяризації книг.
        Щиро вітаємо працівників бібліотек, які є хранителями мудрості, знань і творчого надбання людства. Бажаємо Вам усіх гараздів, шани від читачів, творчого натхнення до праці!

... Читати далі »

Переглядів: 84 | Додав: Lexi08011 | Дата: 30.09.2021

        Виховання молодого покоління – це виховання майбутнього кожної держави, і майбутнє залежить не тільки від рівня професійної підготовки цього покоління, але й від його моральних якостей.
        Сьогодні надто актуальною виступає проблема зростання правопорушень серед молоді. Профілактика правопорушень неповнолітніх є передусім проблемою педагогічною, бо вона пов’язана з вирішенням певного кола виховних завдань. 
        В Обавській гімназії було організовано та проведено ряд профілактичних заходів, спрямованих на запобігання вчиненню правопорушень дітьми та стосовно них: 
1. 7 вересня – бесіда з сім’ями, в яких виховуються діти ромської національності (класні керівники). 
2. 8 вересня – профілактична робота з учнями 9-х класів «Профілактика злочинності та насильства в сім’ї» (класні керівники).
3. 9 вересня – перегляд ... Читати далі »

Переглядів: 56 | Додав: Lexi08011 | Дата: 18.09.2021

       З 6 по 10 вересня 2021 року в Обавській гімназії пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях, заміських дорогах, у транспорті, поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму.

       У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану:

  1. Розміщення в класних куточках «Пам’ятки з п ... Читати далі »
Переглядів: 78 | Додав: Lexi08011 | Дата: 14.09.2021

        Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спорту.
         В Обавській гімназії з 06.09 по 10.09.2021 року проводився Тиждень фізичної культури та спорту.
План проведення Тижня:
Понеділок
-    Відкриття Тижня. Проведення класних годин на тему «Мій друг ‒ фізична культура» (1-9 класи)
Вівторок
-    Конкурс стінгазет «Спорт у моєму житті» (5-9 класи)
-    Перегляд відеопрезентацій про здоровий спосіб життя, залучення до активних занять фізичною культурою та спортом (5-7 класи)
Середа
-    «Фізична культура як важливий фактор зміцнення здоров’я» Sport time для учителів
Четвер
-    Флешмоб «З ... Читати далі »

Переглядів: 89 | Додав: Lexi08011 | Дата: 10.09.2021

        Перше вересня зустрічало вихованців Обавської гімназії барвами осінніх квітів, переспівами першого дзвоника, усмішками вчителів, святковою атмосферою, свіжістю оновлених класів. Традиційно День знань щороку перетворюється на велику і радісну подію. Завжди яскраве, насичене емоційністю та зворушливою атмосферою.
         З привітальним словом до присутніх звернулася директорка гімназії Софілканич Ольга Василівна та побажала всім вдалого нового навчального року. Урочисту лінійку продовжили  учні 7-Б класу з танцем-подарунком , 8 класу з привітальним словом для  випускників та виступ першокласників, який не залишив байдужим жодного присутнього.


&nb ... Читати далі »

Переглядів: 83 | Додав: Lexi08011 | Дата: 01.09.2021

       30 серпня 2021 року учні Обавської гімназії взяли участь у заходах до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
        У навчальному закладі було організовано перегляд та обговорення документального фільму та презентаційних матеріалів. Присутні вшанували пам’ять захисників України хвилиною мовчання.

Переглядів: 60 | Додав: Lexi08011 | Дата: 30.08.2021

       24 серпня 1991 рік ‒ визначна дата, яка навіки ввійшла в історію нашої молодої держави золотою  сторінкою її біографії, законодавчо закріпивши вікові прагнення українського народу до національного відродження та свободи. 
        День Незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.
        20 серпня з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Державного прапора України в Обавській гімназії відбувся святковий концерт «З Днем Незалежності, Україно!».

        День Держ ... Читати далі »

Переглядів: 110 | Додав: Lexi08011 | Дата: 20.08.2021 | Коментарі (0)

         Випускний вечір - хвилююче, радісне та водночас сумне свято. Уся шкільна родина зібралась 11 червня у стінах Обавської гімназії, щоб привітати випускників. Здається, тільки вчора на поріг гімназії ступили маленькі учні, а сьогодні вже дорослі юнаки та дівчата от-от отримають перший документ про освіту. Лунали щирі вірші та пісні, присвячені вчителям, подяки батькам, учні мали можливість пригадати всі цікаві моменти, які трапились із ними за ці 9 років.

 

        До випусників із щирими вітаннями звернулась в.о. директора  Русин М.І., яка привітала винуватців свята із здобутками та дала цінні настанови на майбутнє. Завуч гімназії Софілканич О.В ... Читати далі »

Переглядів: 166 | Додав: Lexi08011 | Дата: 11.06.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 53 54 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Категорії розділу
Кошик