Субота, 27.04.2024, 01:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Обавська гімназія Мукачівського району
Закарпатської області

Меню сайту
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 58
Міністерство
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 1 » Тиждень німецької мови
15:59
Тиждень німецької мови

Тиждень німецької мови – це надзвичайне свято для кожного, це можливість індивідуалізації навчання, розвитку пізнавальної діяльності учнів, їх  інтелектуальної активності, логічного мислення, уваги, пам‘яті, мовлення, уяви, інтересу до навчання.

Кожного року у нашій школі відбувається радісна подія, на яку очікують усі – і дорослі, і малі. Це тиждень німецької мови у школі.

Не став винятком і цей навчальний рік. Скільки радості, цікавих заходів було проведено у цей тиждень!

З 21.03.2016р. по 25.03.2016р. у школі  проводився Тиждень німецької мови. Учні усіх класів, які вивчають німецьку мову, приймали активну участь у різних видах діяльності. Головною метою проведення заходів є підвищення мотивації до вивчення німецької мови.

Відповідно до плану роботи протягом тижня були проведені такі форми роботи:

1- й день – Учителька ознайомила учнів з планом проведення та завданнями тижня. Учні, готуючись до тижня, підготували яскраві та змістовні стіннівки німецькою мовою „Der Frühling ist da!“.

2- й день - Кінозал. Перегляд відеороликів про весну. Караоке „Der Frühling“. Було заплановано та проведено заочну подорож порами року.

3- й день - Конкурс проектів учнів на тему: „Der Frühling ist mein Lieblingszeit“. Учні 7 класу презентували свої проекти. Вони добре показали свої знання і вміння,  підвищили рівень знань; створювали колекції презентацій Power Point з теми „Der Frühling“

4-й день - Відкритий урок у 7-А класі на тему: «Sport». Урок був цікавий вже тим, що форма його проведення була нестандартною. Вчителем були запропоновані різноманітні форми та методи роботи: діалог, монологічний виступ, непідготовлене мовлення, дискусія, письмові вправи, тести, лексичні завдання, проектні роботи та ін. Все це вдало та гармонійно поєднувалося з музичним та відео супроводом.

5-й день - Виховний захід: «Der Frühling ist da!». Завдяки заходу було проведено закриття Тижня німецької мови, яке підготували учні 5 та 6 класу.

Конкурси, що проводились протягом тижня, дали змогу всім бажаючим учням проявити себе. Навіть сором’язливі й не дуже активні діти заохочуються до участі й виявляють свої таланти в різних сферах.

Тиждень показав, що діти добре орієнтуються в лексиці та граматиці німецької мови, мають достатній словниковий запас та охоче приймають участь у запропонованих заходах.

 

Запаливши у своєму серці вогник любові до німецької мови і культури, учасники заходів вже з нетерпінням чекають на інші заходи, присвячені Тижню німецької мови, де буде ще багато нового та цікавого.

Переглядів: 1649 | Додав: ОБАВА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Категорії розділу
Кошик